summaryrefslogtreecommitdiffstats
diff options
context:
space:
mode:
-rw-r--r--e-post.mdwn10
1 files changed, 8 insertions, 2 deletions
diff --git a/e-post.mdwn b/e-post.mdwn
index e74e635..baca2ea 100644
--- a/e-post.mdwn
+++ b/e-post.mdwn
@@ -1,6 +1,12 @@
-Vanliga frågor och svar om att ha sin e-post hos Fripost.
+*Vanliga frågor och svar om att ha sin e-post hos Fripost.*
-Att ha sin e-post på Friposts servrar är ett privilegium för dig som är medlem och inte en rättighet. Glöm aldrig att våra administratörer och verkligen alla som jobbar med Fripost gör det på sin fritid.
+Som medlemmar i Fripost har vi en viktig sak gemensam: Vi har ett flertal servrar som vi samarbetar kring. Genom styrelsen har vi utsett några stycken administratörer som har hand om den dagliga driften av systemet åt oss. Mest för att det är svårt om man blir för många administratörer på samma datorer. Desto fler kockar...
+
+Det betyder att vi som medlemmar är ödmjuka inför att saker kanske inte alltid fungerar precis som det är tänkt. Vi tycker det är så viktigt med frihet från andras kontroll och övervakning att vi för att nå dessa mål gjorde avkall på vår bekvämlighet redan i och med det att vi blev medlemmar i föreningen.
+
+Det betyder emellertid inte att saker ska få fungera hur som helst. Alla som har åsikter om hur saker fungerar har rätt att uttrycka dem. Men vi gör det alltid med respekt för varandra och med insikten om att alla som jobbar med Fripost gör det på sin fritid och för att de tycker det är roligt, viktigt eller båda delar.
+
+Att ha sin e-post på Friposts servrar är ett privilegium, helt enkelt.
# Egen domän på Fripost