summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/e-post.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'e-post.mdwn')
-rw-r--r--e-post.mdwn16
1 files changed, 0 insertions, 16 deletions
diff --git a/e-post.mdwn b/e-post.mdwn
deleted file mode 100644
index fa7853e..0000000
--- a/e-post.mdwn
+++ /dev/null
@@ -1,16 +0,0 @@
-# Vanliga frågor om att ha sin e-post hos Fripost – och svar på desamma
-
-Som medlemmar i Fripost har vi en viktig gemensam resurs som vi samarbetar kring: ett antal servrar. Genom styrelsen har vi utsett några stycken administratörer som har hand om den dagliga driften av systemet. Det är mest för att det är svårt om man blir för många administratörer på samma datorer. Ju fler kockar...
-
-Det betyder att vi som medlemmar är ödmjuka inför att saker kanske inte alltid fungerar precis som det är tänkt. Vi tycker det är så viktigt med frihet från andras kontroll och övervakning att vi för att nå dessa mål gjorde vissa avkall på vår bekvämlighet redan i och med att vi blev medlemmar i föreningen.
-
-Det betyder emellertid inte att det ska få fungera hur som helst eller inte alls. Alla som har åsikter om hur saker fungerar har rätt att uttrycka dem. Men vi gör det alltid med respekt för varandra och med insikten om att alla som jobbar med Fripost gör det på sin fritid och för att de tycker det är roligt, viktigt eller båda delar.
-
-# Att sätta upp en egen webbpost
-
-De flesta [webbpostprogramvaror](https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbpost) fungerar som en vanlig e-postklient, med skillnaden att de kör i webbläsaren. Det går därför alldeles utmärkt att sätta upp sin egen webbpostserver där man själv kontrollerar vilka tilläggsprogram m.m. som används. Man kan så klart gå ett steg längre och bjuda in även andra Fripost-medlemmar att använda den!
-
-# Egen domän
-
-- [Egen domän på Fripost](e-post/doman/)
-