summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/e-post.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'e-post.mdwn')
-rw-r--r--e-post.mdwn6
1 files changed, 2 insertions, 4 deletions
diff --git a/e-post.mdwn b/e-post.mdwn
index baca2ea..771f7fe 100644
--- a/e-post.mdwn
+++ b/e-post.mdwn
@@ -10,11 +10,9 @@ Att ha sin e-post på Friposts servrar är ett privilegium, helt enkelt.
# Egen domän på Fripost
-Vi har ju bestämt att alla ska få koppla en egen domän på fripost.org. På den får du ett obegränsat mängd alias som kopplas till din inbox. Vi har inte ännu fixat ett automatiserat sätt att sköta det hela på, men vi har lite idéer.
+Vi har ju bestämt att alla ska få koppla en egen domän på fripost.org. På den får du ett obegränsat mängd alias som kopplas till din inbox. Vi har inte ännu fixat ett automatiserat sätt att sköta det hela på, men vi har lite idéer. Den nuvarande proceduren finns beskriven [[här|e-post/doman/]].
-När du kopplar din egen domän kopplar vi de obligatoriska så kallade RFC-adresserna direkt till friposts administratörer. Detta är abuse@dindomän.se och postmaster@dindomän.se. Dessa adresser måste finnas enligt ett av internets standardiseringsdokument, en så kallad RFC, och ska gå till någon som är lämpad att hantera förfrågningen.
-
-Läs mer om dessa [[här|http://rfc-ignorant.org/rfcs/rfc2142.php]].
+När du kopplar din egen domän kopplar vi de obligatoriska så kallade RFC-adresserna direkt till friposts administratörer. Detta är abuse@dindomän.se och postmaster@dindomän.se. Dessa adresser måste finnas enligt ett av internets standardiseringsdokument, en så kallad RFC, och ska gå till någon som är lämpad att hantera förfrågningen. (Mer om RFC-adresser [[här|http://rfc-ignorant.org/rfcs/rfc2142.php]].)
# Att sätta upp en egen webbmail